Language Navigation

Kalender

Workshop: Aktivering av kroppselementene i Trondheim

28.04.2017

Hjertelig velkommen å delta på denne spennende heldags workshopen i Trondheim, Midt-Norges hovedstad og det energimessige bindeleddet mellom Nord- og Sør-Norge.

Fokus for dagen er å aktivere dine personlige element i kroppen, noe som vil kunne hjelpe deg med å styrke din egen materialiseringskraft.

Dette er en unik mulighet for deg til å få aktivert de fire elementene på et dypere og mer høyfrekvent spirituelt nivå i kroppen din, noe som vil ha en positiv effekt på alt du foretar deg i ditt daglige liv etter workshoppen

Den spirituelle aktiveringen av de fire elementene Ild, Vann, Jord og Luft skjer i en større gruppe mennesker og det tillater deg å komme dypere inn i ditt eget energipotensiale! 

Å jobbe med energi i en større gruppe gir en følelse av trygghet gjennom hele aktiveringsprosessen. Det hjelper deg med å skape og aktivere energi og kraft på en mye større nivå enn om du skulle forsøke å gjøre dette hjemme på egen hånd.

Når du er i kontakt med elementene i kroppen din og de oppgraderes til et høyere spirituellt nivå, blir det enklere å skape det du virkelig vil ha i livet ditt.
Gjennom å delta på denne workshoppen så får du alltså mer kraft til å jobbe med din egen livsoppgave!

For at det skal bli mest mulig behagelig for deg, så husk å ta med deg et pledd og et liggeunderlag.

Hjertelig velkommen skal du være!


Instruktør

Miriam Stener


Varighet

Kl. 9.45 - 18.00 - Du er velkommen fra kl. 9.15.


Pris per person

NOK 2.500,-
NOK 1.900,- for deg som har deltatt tidligere! (Husk å oppgi kursbevisnummeret som du finner på ditt tidligere kursbevis når du melder deg på)
Prisen inkluderer lunsj, te, kaffe, frukt og noe søtt og godt…


Kurssted

Trondheim


NB!

Denne workshopen er kun for norsktalende samt for dem som har gjennomgått en AuraTransformasjon™.


Påmelding

Meld deg på her dersom du er interessert i å delta på dette kurs.