Language Navigation

Tapahtumat

Elementkurs i Örebro, Sverige

23.03.2019

Välkommen på Elementkurs - Örebro 23-24/3
Nu har det gått flera år sedan sist! ✨

Äntligen är det åter dags för elementkurs! 
Vi börjar lördagen den 23/3 kl 10.00 - det går bra att ankomma redan den 22/3 från kl 17.00.

Pris: 6.500 kr inkl moms.
Boende på kursgården, lunch och fika samt kursmaterial ingår i kursavgiften.
Vi samarbetar med Klarna som gör att vi kan erbjuda räntefri delbetalning på 3, 6 eller 12 månader. Kontakta mig för mer information. 

Dag 1 - Lördagen 23/3 - Basworkshop

Kl 10.00-17.00 

Vi går noga igenom elementen och tar in grundkunskapen. Många roliga filmklipp och exempel. Skön musik i övningarna. Dag ett är viktig förberedelse inför dag två men också ett avslappnat sätt att få in denna viktiga kunskap med mycket skratt och kanske en del tårar eftersom musiken och övningarna berör starkt! På kvällen finns det tid och möjlighet för gemensam middag samt spa & relax för dem som så önskar. På kursgården finns bubbelpool och bastu samt ett fullt utrustat kök med stor matsal. 

Dag 2 - Söndagen 24/3- Fortsättningsworkshop 

Kl 09.00-17.00

Nu ska vi lära oss att faktiskt SE elementen redan vid första blick! Och även om det låter lite märkligt så kan man faktiskt se elementen på kroppen och i ansiktet. Det är otroligt spännande och att köa i mataffären kommer aldrig mer att vara långtråkigt. Vi lär oss också hur man på bästa sätt kan kommunicera med andra människor utefter vika element de har. 

Dag två brukar vara fylld av stora aha upplevelser. Man förstår varför saker och ting har varit som de har varit eller varför det är som det är på olika plan i livet. All denna information kan såklart användas i många olika sammanhang. Mycket information som ofta behöver smältas efter kursen och det kan vara en god idé att läsa om kursmaterialet efter några dagar eller några veckor.